TOS

13. november 2018
Posted in The Abouts
13. november 2018 admin

 

Terms of Services (TOS)

Grandts.Net servicevilkår Sidst ændret: 25. marts. 2019 – Velkommen til www.grandts.net Tak, fordi du bruger min hjemmeside og (»Tjenester«). Tjenesterne leveres af Grandts.Media.med adressen Høstvej 7, 6705, Esbjerg Ø, Danmark.

Når du bruger mine Tjenester, accepterer du disse vilkår. Læs dem omhyggeligt. Yderligere vilkår er tilgængelige for de relevante Tjenester, og disse vilkår bliver en del af din aftale med os, hvis du bruger de pågældende Tjenester. Brug af vores Tjenester Du skal følge alle politikker, der er gjort tilgængelige for dig i Tjenesterne. Du må ikke misbruge vores Tjenester. Du må f.eks. ikke forstyrre vores Tjenester eller forsøge at få adgang til dem ved hjælp af en anden metode end via den grænseflade og den vejledning, som vi leverer. Du må kun bruge vores Tjenester i henhold til loven, herunder gældende love og bestemmelser om eksport og geneksport.

 

Everyone rises to their level of incompetence.

“The Peter Principle” American teacher and writer

(1919 – 1988)

- Laurence J. Peter

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Vi kan suspendere Tjenester eller gøre dem utilgængelige for dig, hvis du ikke overholder vores vilkår eller politikker, eller hvis vi undersøger en mulig overtrædelse. Når du bruger vores Tjenester, giver det dig ikke ejerskab over immaterielle rettigheder i vores Tjenester eller til det indhold, som du får adgang til. Du må ikke bruge indhold fra vores Tjenester, medmindre du indhenter tilladelse fra dets ejer, eller hvis det på anden måde er lovligt. Disse vilkår giver dig ikke ret til at bruge branding, mærker eller logoer, som bruges i vores Tjenester. Du må ikke fjerne, skjule eller ændre de juridiske meddelelser, som vises i eller sammen med vores Tjenester.Vores Tjenester kan vise indhold, som ikke tilhører Grandts.Media. Ansvaret for dette indhold påhviler alene den, som har gjort det tilgængeligt. Vi kan gennemgå indhold for at afgøre, om det er ulovligt eller overtræder vores politikker, og vi kan fjerne eller afvise at vise indhold, hvis vi med rimelighed mener, at indholdet er ulovligt, eller at det overtræder vores politikker. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at vi gennemgår indhold, så det bør du ikke automatisk gå ud fra. Når du bruger vores Tjenester, accepterer du, at vi må sende dig servicemeddelelser, administrative meddelelser og andre oplysninger. Du kan fravælge at modtage visse af disse meddelelser. Du skal muligvis have en konto for at bruge nogle af vores Tjenester.


Du kan oprette din egen konto eller få tildelt en konto af en administrator, og din administrator kan også få adgang til eller deaktivere din konto. Beskyt din konto ved at holde din adgangskode hemmelig. Du er ansvarlig for al aktivitet, der sker på eller via din konto. Undgå at genbruge adgangskoden til din konto på tredjepartsapplikationer. Hvis du bliver informeret om uautoriseret brug af din adgangskode eller konto, skal du straks gøre Grandts.Media opmærksom på dette. I Grandts.Media generelle privatlivspolitik beskrives det, hvordan vi behandler og beskytter dine personlige oplysninger, når du bruger vores Tjenester. Når du bruger vores Tjenester, accepterer du, at Google må bruge dataene i overensstemmelse med deres privatlivspolitikker.

 

 

 

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Contact

Get Connected.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information
om nogen af de services eller tjenester jeg tilbyder.

Web Development

Jeg laver WordPress med fantastiske temaer, der hjælper designere, udviklere og virksomheder med at skabe hjemmesider til deres startups hurtigt og nemt.

Lad os tale om dine ideer

Jeg laver Brands i samarbejde med netop dig, der hjælper din lille virksomhed godt på vej, udvikler også på din nye hjemmeside i det omfang der er ønsket så din startup er hurtig.

GRATIS Opdateringer

Wordpress udvikler sig hele tiden og derfor kan det være svært at følge med. Det skal du heller ikke. Alle opdateringer af WordPress og plugins laver jeg GRATIS for dig så nemt!

KONTAKT MIG: INFO@GRANDTS.NET

Contact