Om Grandts.Net

19. april 2019
19. april 2019 admin

 

Grandts. Media er et kreativt WordPress Websted. Du kan få GRATIS support og rådgivning om hjemmesider i WordPress CMS Systemet. I dag kommer dine besøgende ikke alene fra en almindelig stationær computer eller en bærbar computer. Cirka en tredjedel af dem besøger hjemmesider er fra en smartphone, tablet eller en helt tredje enhed. De små og store skærme sætter større krav til dit website, der både skal virke på en 4”-telefon, en 13”-bærbar computer og 24″-stationær computer.

 

Den bedste løsning på problemet hedder responsivt design. Et responsivt design betyder, at din hjemmeside tilpasser sig selv med flere eller færre elementer og et lidt anderledes design, alt efter om den besøgende besøger fra en iPhone eller en Macbook Pro. Uden et responsivt design kan du risikere at smide over en tredjedel af alle dine besøgende væk ved at præsentere dem for et website, der ikke virker optimalt for dem. Webshops smider salg på gulvet, blogs dedikerede besøgende og andre websites reklamepenge lige ud af vinduet. Hvis man da vælger at have reklamer på sin hjemmeside, jeg har meget få og bruger slet ikke Googles remedier netop for at undgå at du som besøgende får alt muligt crap smidt i hovedet.

 

”The secret to my enduring brand lies in delivering an media experience rather than just a collection of product and services”
― John Grandt

 

Du er besøgende nummer:

 

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Contact

Get Connected.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information
om nogen af de services eller tjenester jeg tilbyder.

Web Development

Jeg laver WordPress med fantastiske temaer, der hjælper designere, udviklere og virksomheder med at skabe hjemmesider til deres startups hurtigt og nemt.

Lad os tale om dine ideer

Jeg laver Brands i samarbejde med netop dig, der hjælper din lille virksomhed godt på vej, udvikler også på din nye hjemmeside i det omfang der er ønsket så din startup er hurtig.

GRATIS Opdateringer

Wordpress udvikler sig hele tiden og derfor kan det være svært at følge med. Det skal du heller ikke. Alle opdateringer af WordPress og plugins laver jeg GRATIS for dig så nemt!

KONTAKT MIG: INFO@GRANDTS.NET

Contact