Konvertering af Flash

26. november 2018
Posted in Artikler, Blog
26. november 2018 admin

 

Konvertering af Flash CS projekter!

 

Flash er død og der er ikke så mange der længere syntes om Flash, derfor vil jeg lave mine gamle projekter med Flash CS Video introer om til HTML5. Det er en lang proces , så det vil ske løbende. Hvis man er Flash Freak ligesom jeg selv er (ja stadigvæk) vil man dog stadig kunne se dem i blandt mit Portfolio. Jeg ved der er mange der hader Flash af et godt hjerte, men for mig er det stadigvæk et del af mit arsenal, DEAD OR NOT. Det viser da at jeg er aktiv på mange planer som jeg også gerne vil være, men det der har min store interesse er de eksperimentale designs jeg ofte roder rundt med. Og her er Flash for mig stadig et værktøj jeg finder er interessant.

Alt i alt har jeg gang i rigtig mange ting (sikkert for mange) hvilket er en af grundene til at jeg skipper at vedligeholde webmedie.com og flytter relevant indhold til mit hoved domæne www.grandts.com & www.grandts.net for at bibeholde en vis for for workflow med de mange ting jeg har gang i. På den anden side er der kun mit eget forventningspres så på den måde er det vel okay.

 

The Kingdom of heaven is not a place
but a state of mind.

John Burroughs

 

 

[penci_related_posts title=”Disse indlæg er måske også noget for dig” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

 

, , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Contact

Get Connected.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information
om nogen af de services eller tjenester jeg tilbyder.

Web Development

Jeg laver WordPress med fantastiske temaer, der hjælper designere, udviklere og virksomheder med at skabe hjemmesider til deres startups hurtigt og nemt.

Lad os tale om dine ideer

Jeg laver Brands i samarbejde med netop dig, der hjælper din lille virksomhed godt på vej, udvikler også på din nye hjemmeside i det omfang der er ønsket så din startup er hurtig.

GRATIS Opdateringer

Wordpress udvikler sig hele tiden og derfor kan det være svært at følge med. Det skal du heller ikke. Alle opdateringer af WordPress og plugins laver jeg GRATIS for dig så nemt!

KONTAKT MIG: INFO@GRANDTS.NET

Contact