E-bog: Social Recruiting For Dummies

24. februar 2019

 

E-bog: Social Recruiting For Dummies

Hent den her: social-recruiting-for-dummies-4105272

Attract top talent

Build a winning culture

Institute best practices in social recruiting

 

Sociale medier som LinkedIn, Facebook og Twitter er nogle af de mest effektive og relevante værktøjer for både ansøgere og arbejdsgivere. Flere og flere virksomheder har indset, at de via rekruttering på de sociale medier kan få resulater hurtigere og til lavere omkostninger end med traditionel rekruttering. Desuden er Millennials dybt afhængige af den information, der deles i deres sociale netværk – som de selvfølgelig stoler på – for alt fra daglige køb til vigtige livsbeslutninger, herunder karrierebeslutninger. Ved effektivt at benytte de populære sociale medienetværk som blandt andet LinkedIn, Facebook og Twitter, kan du finde de bedste folk til din organisation.

social-recruiting-for-dummies-forside

social-recruiting-for-dummies-forside

Denne e-bog, som er lavet af Oracle, består af seks korte kapitler, der hjælper dig med at finde og tiltrække de bedste kandidater til din organisation gennem effektiv og engageret brug af sociale medier, herunder tips specifikt for nogle af de mere populære sociale netværk (LinkedIn, Facebook og Twitter).

Du finder også ud af, hvordan social teknologi kan hjælpe dig med at finde kandidater, uanset om de er aktive jobsøgende eller ej. Med denne e-bog bliver du godt rustet til at finde og tiltrække de mennesker, din virksomhed har brug for.

 

 

 

 

Kilde: Oracle

 

 

[penci_related_posts title=”Måske er disse indlæg også noget for dig” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

 

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.

John Burroughs
, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Contact

Get Connected.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information
om nogen af de services eller tjenester jeg tilbyder.

Web Development

Jeg laver WordPress med fantastiske temaer, der hjælper designere, udviklere og virksomheder med at skabe hjemmesider til deres startups hurtigt og nemt.

Lad os tale om dine ideer

Jeg laver Brands i samarbejde med netop dig, der hjælper din lille virksomhed godt på vej, udvikler også på din nye hjemmeside i det omfang der er ønsket så din startup er hurtig.

GRATIS Opdateringer

Wordpress udvikler sig hele tiden og derfor kan det være svært at følge med. Det skal du heller ikke. Alle opdateringer af WordPress og plugins laver jeg GRATIS for dig så nemt!

KONTAKT MIG: INFO@GRANDTS.NET

Contact