Conspiracy to act like a human

6. februar 2019
Posted in Artikler, Blog

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.

John Burroughs

 

 

Conspiracy to act like a human

 

Virksomheder som tager socialt ansvar giver sig selv et godt omdømme. Og det kan blive en konkurrencefordel i en fremtid med mangel på arbejdskraft. Det handler om at gøre det til et naturligt fænomen, at man tager ansvar for de der besidder en eller anden form for handicap i samfundet.Jeg er selv ramt af et dårligt hjerte men det gør jo ikke at jeg ikke kan udføre visse former for ikke fysiske jobs.

 

En væsentlig udfordring i de kommende år bliver mangel på arbejdskraft og en prognose, som Dansk Erhverv offentliggjorde i juli, viser, at ni ud af 9 sydjyske kommuner kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft i 2020. Derfor bør virksomheder overveje alternative veje til at rekruttere medarbejdere, og det kan fx være at tage imod mennesker, som ellers ikke står forrest i ledighedskøen.

 

En vej til loyale medarbejdere

”Virksomhederne er nødt til at se sig om efter nye måder at finde medarbejdere, og det kan fx være gennem rekruttering af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Opkvalificering kan man desuden få hjælp til hos de fleste kommuner, her vil man gerne investere i f. eks fleksjobbere som trænger til opkvalificering med dette og rette træning, kan fleksjobbere blive til gode og meget loyale medarbejdere,” som jeg selv syntes jeg er.

 

 

Loyalitet & Fleksjobber

 

Jeg kan med sindsro i sindet sige at jeg har gjort hvad jeg kunne hvad angår loyalitet i forhold til min tidligere virksomhed, virksomheden på den anden side har så “belønnet” mig med at opsige mig sammen med 5 andre i virksomheden. Det kan jeg så vælge enten at tage som en udfordring og forsøge at skaffe et nyt job. Eller vælge at være bitter og sur, jeg vælger det første, nemlig et forsøg på at finde et nyt fleksjob. Det er ikke nemt men på den anden side set er der heller ikke nogen der har sagt det skulle være det.

 

Jeg ser dog ikke mig selv på forhånd valgt fra, grundet både alder og dette at have et handicap med i bagagen.  Jeg syntes stadig jeg kan byde ind med noget positivt til den rette virksomhed. Fakta er også at jeg ikke er opsagt på andet grundlag en omkostnings reducering, hvilket jeg da i den grad er taknemmelig for. Hvis den begrundelse altså er “rigtig?” I år er der blevet gået 8 medarbejdere i virksomheden, en rigtig trist udvikling og desværre også en som jeg subjektivt vurderer giver rigtigt mange ridser i lakken på en ellers hæderkronet virksomhed med “værdier” skrevet op på papir. Om de så er selve papiret værd er jeg endnu ikke nået til en konklusion om. Jeg vil understrege at jeg har haft 8 + rigtig gode år i virksomheden.

 

 

 

 

Good design is obvious, great design is transperant.

 

, , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Contact

Get Connected.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information
om nogen af de services eller tjenester jeg tilbyder.

Web Development

Jeg laver WordPress med fantastiske temaer, der hjælper designere, udviklere og virksomheder med at skabe hjemmesider til deres startups hurtigt og nemt.

Lad os tale om dine ideer

Jeg laver Brands i samarbejde med netop dig, der hjælper din lille virksomhed godt på vej, udvikler også på din nye hjemmeside i det omfang der er ønsket så din startup er hurtig.

GRATIS Opdateringer

Wordpress udvikler sig hele tiden og derfor kan det være svært at følge med. Det skal du heller ikke. Alle opdateringer af WordPress og plugins laver jeg GRATIS for dig så nemt!

KONTAKT MIG: INFO@GRANDTS.NET

Contact